Intervjuartikel i tidningen Vårdfokus

Igår dök den upp i brevlådan! Min första intervju i en tidning angående min debutroman ”Ett illegitimt barn” och mitt skrivande. Så himla kul och smått overkligt att se mig själv och min lilla bok såhär!

Intervju i Vårdfokus

I mellandagarna publicerades min intervju angående ”Ett illegitimt barn” på Vårdfokus hemsida. För den som vill läsa hela recensionen finns den här.
Efter den intervjun hörde reportern av sig igen och nu väntar jag spänt på att få hem tidningen för januari där min intervju även kommer att med under vinjetten ”Efter jobbet”. Där kommer jag även dela med mig av lite skrivtips!

Nu har ”Ett illegitimt barn” släppts!

Idag är det release för min debutroman ”Ett illegitimt barn”! Vilken resa det har varit och nu är dagen äntligen här!

Jag är så tacksam för alla hejarop och grattisönskningar jag har fått idag. Och ett stort tack till alla som har beställt boken! Boken finns hos internetbokhandlarna, på Vistos hemsida och det går även att köpa direkt av mig, här på hemsidan eller kontakta mig personligen. Om ni vill låna boken istället är det bara att be ert bibliotek att ta hem den, och likaså om ni vill köpa den i er lokala bokhandel.

”Ett illegitimt barn” är här!

Nu är de äntligen här! Igår åkte vi och hämta ur pallen med mina böcker, helt otroligt att jag får hålla den i handen. Får nypa mig i armen och gå och kika att böckerna fortfarande finns kvar för att försäkra mig om att det inte är en dröm. Min debutroman är faktiskt här!

Ett illegitimt barn släpps den 30 november men det går att förbeställa ett exemplar av mig redan nu.

Ett illegitimt barn – release 30 november

Om allt går som det ska med tryckeriet och transporten så kommer min bok ”Ett illegitimt barn” ha release den 30:e november! Helt overkligt att det kommer vara så snart men som jag längtar efter att få hålla min egen bok i handen!

Det går redan nu att förbeställa boken antingen via förlagets hemsida eller så kan ni förbeställa ett ex av mig för 179kr och även få det signerat (om man så önskar), för att göra det kan ni fylla i kontaktformuläret eller kontakta mig direkt via min instagram. Böcker som förbeställs skickas ut på releasedatumet.

Cover reveal ”Ett illegitimt barn”

Nu kommer snart min debutroman skickas till tryck och jag kan äntligen dela med mig av omslaget!

Ett illegitimt barn är en dystopisk roman för unga vuxna och utgör första delen i en trilogi. Releasedatum kommer inom kort, men om du vill kan du redan nu förbeställa ett signerat exemplar av mig, eller osignerat om du hellre vill det.

”Mörka rummet” är ute nu!

Idag släpptes äntligen min novell ”Mörka rummet” som e-bok och ljudbok! Jag har varit så himla nervös under dagen, har knappt vågat titta på mobilen men samtidigt pockar nyfikenheten på.
Jag är så rörd över alla som har delat nyheten om min novell. Det har redan börjat trilla in recensioner från fler som har läst eller lyssnat, och en del har kontaktat mig privat för att berätta vad de tyckte om novellen, det värmer oerhört! Känns helt otroligt att min novell har börjat hitta ut till läsare. Novellen finns tillgänglig på alla ljudbokstjänster så det är bara att söka om ni vill läsa eller lyssna.

Utdrag ur recensioner:

”En riktigt fin novell där även allvar ryms mellan raderna.”

”Jag är inte så mycket för romance och erotik men jag måste säga att detta var bra. Fin och sensuell men också allvarlig.”

”En novell med vänskap, hetta, oväntade möten och en irriterande journalist. Väl värd att läsa för lite pirr i tillvaron.”

Baksidestext:

Ärrad från barndomen har Nathalie startat Mörka rummet. En plats att skapa kontakt utan att se eller veta vem den andra personen är. Samtidigt som trycket från media ökar kring företaget går Nathalie med på att ta en ledig plats i ett av de mer sensuella rummen, och hon får ett hett möte som ger mersmak.

Ikväll firas det med lite alkoholfritt bubbel!

Release 7 november

Nu kan jag äntligen meddela releasedatum för min novell ”Mörka rummet” som ges ut med Everlasting Publisher kommer ut den 7 november. De första två formaten är ljudbok inläst av Kristina Dowling och e-bok. Novellen kommer finnas på ljudbokstjänsterna, för nedladdning på internetbokhandlar och på Everlasting Publishers webbshop.

Novellen har varit ute hos förhandsläsare och första recensionen har kommit, och jag var nära på att brista ut i lyckotårar av Cissi Grips omdöme ”Sensuell, sexig och fantastisk” och att den fick betyget 5 av 5 gripar.

Baksidestext:
Ärrad från barndomen har Nathalie startat Mörka rummet som en plats att skapa kontakt utan att se eller veta vem den andra personen är. Samtidigt som trycket från media ökar kring företaget går Nathalie med på att ta en ledig plats i ett av de mer sensuella rummen, och hon får ett hett möte som ger mersmak.

Framöver kommer novellen komma ut i tryckt pocket som kommer kunna köpas via webbshopen eller direkt via mig. Om det någon som vet redan nu att de är intresserade av köpa den tryckta versionen får ni gärna skriva en kommentar så att jag vet hur många jag ska trycka upp.

Ljudbok och pocket!

Min debutnovell hos Everlasting Publisher kommer att ges ut som e-bok snart framöver. Och jag kan även dela med mig av den roliga nyheten att den kommer även att komma ut som ljudbok och pocket under hösten. Pocket kommer gå att köpa via förlagets webbshop eller direkt av mig.

Mer om releasedatumet kommer framöver!

Nu är hemsidan igång!

Woho, äntligen är min egen författarhemsida igång! Här kommer du kunna hitta allt som rör mitt författarskap, mina verk och kommande evenemang. Jag kan redan nu avslöja att jag kommer åka på bokmässan i Göteborg i år, dock är det bara som besökare men jag kommer finnas där under lördagen, och ifall någon mer som kommer dit är sugen på att träffas är det bara att höra av sig!