Hur går det med skrivandet?

Skrivtempot under januari var nog det högsta jag någonsin haft, och jag skrev färdigt två råmanus! I början av januari blev min fantasy ”I dina ådror” klar och sista januari sattes även sista punkten i mitt skräckmanus ”Springor av mörker”. Fantasymanuset skickades iväg i sin råa form till en testläsare för att se om storyn höll, och fram tills i tisdags har jag redigerat min skräck som också har testlästs i två rundor. Tack vare snabba testläsare har redigeringen flutit på betydligt snabbare än väntat och efter att ha lyssnat igenom manuset i tisdags och gjort ett par sista justeringar skickades manuset iväg till förlag. Jag hade tidigare pitchat mitt skeäckmanus hos mitt drömförlag och de var intresserade av att läsa det, så nu vet dem att det kommer.

I onsdags fick jag faktiskt tillbaka mitt fantasymanus från min underbara testläsare, men istället för att djupdyka i redigeringen direkt har jag faktiskt haft ett par dagar ledigt från skrivandet. Visserligen har det kliat i fingrarna att sätta mig och skriva på nya idéer och att redigera. Men jag tror faktiskt att jag behövde den här pausen efter ett väldigt intensivt januari. Däremot har jag gjort en planering för den stundande redigeringen och skrivit ner några punkter som jag ska titta extra på och ha i åtanke under redigeringens gång. Så från och med imorgon beger jag mig in i redigeringsbubblan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: