Jag är författare hos Seraf!

Jag kan knappt själv tro att det är sant! Det har varit en dröm för mig att komma in på Seraf förlag, både för att de ger ut fantastiska böcker och för att de har så fin gemenskap med sina författare och läsare. Det är som att de är en enda stor familj. Och nu har jag fått bli en del av den här gemenskapen, vilket är helt otroligt och jag trivs redan så bra.

Seraf förlag drivs av Caroline Hurtig och Gabriella P. Kjeilen som båda är duktiga författare. Förlaget ger ut inom genrerna fantasy, skräck, romance, feelgood och nu under hösten utvidgade dem med Seraf sensuell som fokuserar erotiska noveller. Och det är inom skräck som jag kommer att ge ut en kortroman nästa år.

När Seraf meddelade att de öppnade upp för manus igen var jag kvick på att skicka in en pitch på skräckmanuset ”Springor av mörker” som jag precis börjat skriva på. Och när Caroline svarade att hon tyckte det lät riktigt ruggigt och att hon gärna ville läsa manuset sen när det var klart blev jag eld och lågor. Då jag fortfarande höll på att skriva på mitt fantasymanus så fick skräcken vänta ett tag till, men när fantasyn var klar i början av januari så kastade jag mig över skräcken.
På 20 dagar hade jag ett råmanus på strax över 20 000 ord och efter redigering, två omgångar med testläsare och genomlyssning av manuset så skickades det iväg. Jisses vad nervös jag var efteråt, och jag hann gräva ner mig ordentligt i tvivelträsket innan Caroline svarade ett par dagar senare. De ville ha manuset! Lyckan jag kände i den stunden jag läste mejlet var helt obeskrivlig och jag var tvungen att läsa mejlet flera gånger för att säkerställa att jag inte såg i syner. Jag går fortfarande på moln och det kommer bli så otroligt roligt att få arbeta med dessa kompetenta författare och förläggare.

Min kortroman ”Springor av mörker” kommer att ges ut tillsammans med Seraf förlag under 2024. Hoppas att ni vill följa med på resan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: