Release 7 november

Nu kan jag äntligen meddela releasedatum för min novell ”Mörka rummet” som ges ut med Everlasting Publisher kommer ut den 7 november. De första två formaten är ljudbok inläst av Kristina Dowling och e-bok. Novellen kommer finnas på ljudbokstjänsterna, för nedladdning på internetbokhandlar och på Everlasting Publishers webbshop.

Novellen har varit ute hos förhandsläsare och första recensionen har kommit, och jag var nära på att brista ut i lyckotårar av Cissi Grips omdöme ”Sensuell, sexig och fantastisk” och att den fick betyget 5 av 5 gripar.

Baksidestext:
Ärrad från barndomen har Nathalie startat Mörka rummet som en plats att skapa kontakt utan att se eller veta vem den andra personen är. Samtidigt som trycket från media ökar kring företaget går Nathalie med på att ta en ledig plats i ett av de mer sensuella rummen, och hon får ett hett möte som ger mersmak.

Framöver kommer novellen komma ut i tryckt pocket som kommer kunna köpas via webbshopen eller direkt via mig. Om det någon som vet redan nu att de är intresserade av köpa den tryckta versionen får ni gärna skriva en kommentar så att jag vet hur många jag ska trycka upp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: