”Mörka rummet” är ute nu!

Idag släpptes äntligen min novell ”Mörka rummet” som e-bok och ljudbok! Jag har varit så himla nervös under dagen, har knappt vågat titta på mobilen men samtidigt pockar nyfikenheten på.
Jag är så rörd över alla som har delat nyheten om min novell. Det har redan börjat trilla in recensioner från fler som har läst eller lyssnat, och en del har kontaktat mig privat för att berätta vad de tyckte om novellen, det värmer oerhört! Känns helt otroligt att min novell har börjat hitta ut till läsare. Novellen finns tillgänglig på alla ljudbokstjänster så det är bara att söka om ni vill läsa eller lyssna.

Utdrag ur recensioner:

”En riktigt fin novell där även allvar ryms mellan raderna.”

”Jag är inte så mycket för romance och erotik men jag måste säga att detta var bra. Fin och sensuell men också allvarlig.”

”En novell med vänskap, hetta, oväntade möten och en irriterande journalist. Väl värd att läsa för lite pirr i tillvaron.”

Baksidestext:

Ärrad från barndomen har Nathalie startat Mörka rummet. En plats att skapa kontakt utan att se eller veta vem den andra personen är. Samtidigt som trycket från media ökar kring företaget går Nathalie med på att ta en ledig plats i ett av de mer sensuella rummen, och hon får ett hett möte som ger mersmak.

Ikväll firas det med lite alkoholfritt bubbel!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: